Doorgaan naar hoofdcontent

Wat is botox?

 

Botox is een natuurlijk eiwit dat wordt gebruikt om de spieren, die tijdens contractie rimpels creëren, te verslappen. Het wordt via injecties toegepast. Alle Botox en filler producten waar we mee werken zijn veilig en worden toegepast door een erkent arts.

Gebieden die goed behandelbaar zijn met botox zijn de rimpels tussen de wenkbrauwen. Ook frons rimpels op het voorhoofd en rond de ogen die worden ook wel kraaienpootjes genoemd. Botox ontspant uw spieren en zorgen dat eventuele fronslijnen, kraaienpootjes en voorhoofdslijnen minder zichtbaar worden. Botox wordt ook gebruikt in niet-cosmetische behandelingen, waaronder de behandeling van migraine en overmatig zweten (hyperhidrose). Bij een Botox injectie in bijvoorbeeld voorhoofd of frons, verdwijnt hier veel spanning en zult u minder snel last hebben van een drukkend gevoel in bijvoorbeeld schedel of ogen.

Een Botox behandeling bij Dream Clinics

Dream Clinics is gespecialiseerd in het geheel of gedeeltelijk laten verdwijnen van deze rimpels, met


als resultaat dat u er jeugdiger en frisser uit gaat zien. Gemiddeld vijf jaar jonger, zo is de mening van onze klanten! Dream Clinics behandelt zowel vrouwen als mannen voor cosmetische of niet-cosmetische ingrepen. Heeft u nog vragen? Twijfel niet en neem dan contact op of boek een afspraak met onze arts. Tijdens de intake zal de arts alle wensen rondom Botox met u bespreken en een behandelplan op maat aanbieden. De arts zal u helpen om rimpels te verminderen en een zo mooi mogelijke natuurlijke look te creëren. Bezoek onze locatie in Hoofddorp (vlakbij Amsterdam).

Hieronder vindt u de meest voorkomende en populaire behandelingen

Fronslijnen
Voorhoofdslijnen

Traangootfiller

Kraaienpootjes
Wenkbrauw-lift
Kaaklijn fillers

Frons rimpel

Lip opvullen

Kin filler
Gummy smile
jukbeenderen fillers
Liplijntjes

 

 

 

 

 

 

 

 Voorhoofdrimpels verwijderen met een Botox behandeling

Om voorhoofdrimpels op het voorhoofd te verminderen en tijdelijk te voorkomen gebruikt Dream Clinics Botox. De horizontale rimpels worden voorhoofdrimpels genoemd. Door het optrekken van uw wenkbrauwen worden deze duidelijk zichtbaar. Meestal zijn dit kleine oppervlakkige lijntjes of iets dieper gelegen rimpels. Naarmate we ouder worden, vermindert de elasticiteit van de huid en vertonen deze voorhoofdrimpels zich steeds meer. Met een Botox of filler behandeling geven wij deze spier meer ontspanning waardoor de voorhoofdslijnen vervagen. Met behulp van Botox is uw voorhoofd weer glad doordat deze rimpels vervagen en krijgt u weer een frisse uitstraling!

Waarom een botox behandeling van het voorhoofd?

Voorhoofdsrimpels geven het gezicht een verouderd aanzien. Botox kan de perfecte uitkomst zijn en kan u weer een jeugdige, uitgeruste uitstraling geven. Tijdens een consult met de arts van Dream Clinics worden de mogelijkheden van botox in het voorhoofd besproken. U vult een formulier in en er zal een uitgebreide uitleg. Daarnaast zullen de verwachte resultaten met u besproken worden. Een behandeling van de frons rimpels met Botox is snel en geeft een prachtig resultaat.

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Een filler behandeling wordt toegepast wanneer er sprake is van volumeverlies of als u extra volume


wilt creëren. Botox is een behandeling waarbij de spier wordt ontspannen en daarmee rimpels die door het samentrekken van een spier ontstaan voorkomt.

Botox behandeling omgeving Hoofddorp Amsterdam

Overweegt u om een botox behandeling te ondergaan? Boek dan een consult bij Dream Clinics. Tijdens het consult kunt u met de behandelende arts kennismaken en kunt u bepalen of de een botox behandeling voor u de juiste is. Dream Clinics is gemakkelijk te bereiken vanuit Amsterdam op een steenworpafstand. Vul het formulier in op de website om een afspraak te maken.

Reacties